Polityka prywatności

Polityka Prywatności – KRYPTOS72

ZASADY PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH, W RAMACH ODWIEDZIN DOMENY ORAZ SUBDOMEN KRYPTOS72.COM ORAZ W RAMACH USŁUGI „NEWSLETTER”

  1. Administratorem danych osobowych, jest Kryptos72 Sp. z o.o. z siedzibą przy Domaniewskiej 37 lok. 2 .43, 02-672 Warszawa.
  2. W sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych, prosimy o kontakt pisemnie na adres siedziby lub umożliwiamy bezpośredni kontakt z Inspektorem Ochrony Danych via email: dpo@kryptos72.com [en] lub iod@kryptos72.com [pl]
  3. Dane osobowe przetwarzane będą w celu przekazywania osobom zainteresowanym najnowszych wiadomości i informacji – w tym marketingowych, dotyczących tematu bezpieczeństwa informacji.
  4. Dane osobowe będą udostępnione do operatorów realizujących kampanię Newsletter.
  5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do otrzymywania bezpłatnej prenumeraty. Przekazane dane, w tym: imię, adres email, adres IP, treść przesłanych wiadomości, cookies oraz dane statystyczne; będą przetwarzane na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą.
  6. Podane przez Państwa w formularzu „Newsletter” dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez osoby uprawnione, z pełnym poszanowaniem ich prywatności.
  7. Przysługuje Państwu prawo dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, prawo do usunięcia z bazy danych, ograniczenia przetwarzania oraz do wycofania w dowolnym momencie zgody na przetwarzanie danych osobowych, jak również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przeniesienia danych.
  8. Mają Państwo prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uznają Państwo, że przetwarzanie danych narusza przepisy obowiązującego prawa.
  9. Podane w formularzu dane osobowe będą przetwarzane do momentu rezygnacji z otrzymywania wiadomości newsletter lub wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych, które jest równoznaczne z rezygnacją z usługi. W przypadku rezygnacji z usługi, wycofania zgody lub zaprzestania świadczenia przez Administratora usługi „Newsletter”, zgromadzone dane osobowe zostaną usunięte, za wyjątkiem odnotowania informacji, że na wskazany adres email, należy nie prowadzić wysyłek.
  10. Usługa „Newsletter” świadczona jest wyłącznie dla zarejestrowanych osób. W celu dokonania rejestracji należy wypełnić prawidłowo jeden z formularzy rejestracyjnych, poprzez podanie imienia lub pseudonimu oraz prawidłowego adresu e-mail, na który mają być przekazywane wiadomości. Poprzez potwierdzenie zapisu, udzielana jest zgoda na przetwarzanie danych osobowych. Administrator danych może przesłać wiadomość z linkiem aktywacyjnym, otrzymywanie Newslettera – potwierdzający żądanie dodania skrzynki pocztowej do listy dystrybucyjnej usługi „Newsletter. Od chwili wykonania powyższych czynności, na zarejestrowane konto e-mail będą przesyłane wiadomości.
  11. System przesyłający Newsletter, umożliwia zbieranie informacji o klikniętych linkach oraz o fakcie otwarcia wiadomości email i jest zintegrowany z GoogleAnalytics.
  12. Częstotliwość przesyłania Newslettera uzależniona jest od Nadawcy, lecz oscyluje w granicach jedna wiadomość dziennie + dodatkowo powiadomienia o nowo dodanym artykule.
  13. Rezygnacja z usługi następuje poprzez kliknięcie w link „Rezygnacja”, znajdujący się w każdej przesłanej w ramach subskrypcji wiadomości e-mail.
  14. Usunięcie adresu e-mail Subskrybenta z bazy adresowej „Newsletter” może być dodatkowo potwierdzane komunikatem potwierdzającym dokonanie operacji.
  15. Administrator danych, nie ponosi odpowiedzialności za blokowanie przez administratorów serwerów pocztowych przesyłanych w ramach usługi „Newsletter” wiadomości na podany w formularzu adres e-mail oraz za usuwanie i blokowanie takich wiadomości przez oprogramowanie zainstalowane na urządzeniu użytkownika.

 

Witaj Ponownie!

Zaloguj się na swoje konto

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Akceptuję zasady o jakich mowa w Polityce Prywatności.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist